TBI Bank обяви, че е получила одобрение Централната банка на Гърция

...
TBI Bank обяви, че е получила одобрение Централната банка на Гърция
Коментари Харесай

TBI Bank навлиза и на пазара в Гърция

TBI Bank разгласи, че е получила одобрение Централната банка на Гърция да предлага финансови услуги на пазара в южната ни съседка. Това ще бъде третият главен пазар, на който банката оперира, наред с България и Румъния.

От банката напомнят, че в момента предлагат своите финансови артикули на крайни клиенти, както и на дребни и междинни бизнеси в тези две страни. Но също така има трансгранични действия без физически офиси на 5 други пазара в Европейски Съюз – Германия, Полша, Литва, Дания и Швеция.

" От началото на 2022 година клиентите и търговците в Гърция ще могат да се възползват от новаторските и напълно цифрови решения, които предлагаме. Като първи стъпки, ще предложим цялостната гама от услуги „ Купи в този момент, заплати по-късно “ онлайн, в комерсиалните обекти и посредством омниканална търговия благодарение на транспарантен метод, който оказва помощ на търговците да продават повече, а на потребителите да разпределят разноските за своите покупки комфортно във времето. По-късно през 2022 година за клиентите ще бъдат налични спомагателни благоприятни условия като обичайни заеми и новаторската NEON карта. Като пазарен водач в сегмента „ Купи в този момент, заплати по-късно “ (BNPL) в България и Румъния, през 2022 година ще пренесем нашето ноу-хау в региона и на гръцкия пазар. Чрез разпределение на заплащанията за мечтани артикули на 4 или повече елементи, този новаторски способ за финансиране ще предложи нов комфортен метод за разплащане, който сега няма еквивалент на гръцкия пазар. Тези артикули ще бъдат налични за гръцки клиенти онлайн, посредством мобилното приложение и уеб страницата, както и посредством нашия колцентър ", оповестяват от TBI Bank.

Екипът нa банката в Гърция ще бъде управителен от Костас Товил, специалист в промишлеността с близо 20 години опит в региона на финансовите технологии и банковото дело в Гърция, България и Румъния
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР